staellinika

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ


Πάνω από 30.000 χρήστες σε παγκόσμια κλίμακα

Γίνετε κι εσείς ένας από τους πολλούς χρήστες παγκοσμίως που μαθαίνουν ελληνικά στη Διασπορά! Διαθέσιμο για το διαδίκτυο και για συσκευές iOS.

Τα μαθήματά μας

Αυτή τη στιγμή προσφέρονται 4 διαφορετικά μαθήματα για αρχάριους μαθητές όλων των ηλικιών, από προσχολικό επίπεδο μέχρι εφήβους και ενήλικες.

Beginners Greek Ages 4+

Ελληνικά για αρχάριους ηλικίας 4+

Εξερεύνησε μια μικρή γειτονιά, γνώρισε καινούριους φίλους και μάθετε για τις εποχές, τα χρώματα, τα ζώα, τα μέρη του σώματος και άλλα πολλά! Άκουσε παλιά αγαπημένα αλλά και νέα τραγούδια, τραγούδησε μαζί μας και μάθε πάνω από εκατό ελληνικές λέξεις και εκφράσεις. Απόλαυσε 10+ βίντεο κινουμένων σχεδίων, εκατοντάδες πολύχρωμες εικόνες και διαδραστικές δραστηριότητες, και ανακάλυψε πόσο διασκεδαστικό και συναρπαστικό είναι να μαθαίνεις ελληνικά!

Μάθε περισσότερα

Beginners Greek Ages 6+

Ελληνικά για αρχάριους ηλικίας 6+

Γίνε και εσύ μέλος των Ηρώων του Δίσκου, και βοήθησέ τους να ανατρέψουν τα σχέδια μιας ομάδας υπερκακών, που θέλουν να κλέψουν μερικά από τα σημαντικότερα κειμήλια της ελληνικής ιστορίας και πολιτισμού. Ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, μάζεψε πόντους και ξεκλείδωσε διαφορετικές δυνάμεις και αμοιβές. Παράλληλα, θα μάθεις να μιλάς και να καταλαβαίνεις ελληνικά, και θα αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς για να συστηθείς, να περιγράψεις την οικογένειά σου, το σπίτι σου, το σχολείο σου και πολλά άλλα!

Μάθε περισσότερα

Beginners Greek Ages 9+

Ελληνικά για αρχάριους ηλικίας 9+

Μάθε ελληνικά μέσα από την ελληνική μυθολογία! Ακολούθησε τα χνάρια των ηρώων, μάζεψε πόντους και χρησιμοποίησέ τους για να ξεκλειδώσεις νέους μύθους και να μάθεις για τους θεούς και τα τέρατα που κατοικούσαν στη μυθολογική εκδοχή της αρχαίας Ελλάδας. Ξεκίνα το ταξίδι σου παρέα με τον Περσέα, τον Οδυσσέα και τον Ίκαρο. Κάνε τα πρώτα σου βήματα στην ελληνική γλώσσα και μάθε λέξεις και φράσεις μαζί με συναρπαστικές ιστορίες από τη μυθολογία.

Μάθε περισσότερα

Beginners Greek Ages 9+

Ελληνικά για αρχάριους ηλικίας 13+

Το να μάθεις ελληνικά δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο! Ακολουθώντας τις αρχές της μικρομάθησης και της παιχνιδοποίησης, πάρε αυτό το μάθημα για να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην ελληνική γλώσσα. Μέσα από εκατοντάδες κάρτες λεξιλογίου, αυθεντικά παραδείγματα της χρήσης της γλώσσας και επεξηγηματικούς οδηγούς, θα μάθεις το ελληνικό αλφαβητικό σύστημα, επικοινωνιακές δεξιότητες για αρχάριους και θεμελιώδεις γραμματικές έννοιες. Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί ώστε να σε εισάγει στη γλώσσα, αποφεύγωντας μια υπερβολικά απότομη καμπύλη δυσκολίας.

Μάθε περισσότερα

SVG

Ελληνικά ως γλώσσα πολιτισμικής κληρονομιάς

Τα μαθήματα της πλατφόρμας Staellinika έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους Έλληνες της Διασποράς.

SVG

Εξατομικευμένη μάθηση

Η πλατφόρμα Staellinika προσφέρει μια εξατομικευμένη μαθησιακή εμπειρία για όλους τους μαθητές.

SVG

Για φορητές συσκευές

Τα μαθήματα της πλατφόρμας Staellinika είναι επίσης διαθέσιμα και ως υπέροχες εφαρμογές στο App Store and Google Play.

SVG

Επίσημα αναγνωρισμένο

Το Staellinika είναι η επίσημη πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικών για τους Έλληνες της Διασποράς

Σχολεία

Η ομάδα μας συνεργάζεται με εμπειρογνώμονες, ώστε η πλατφόρμα Staellinika να μπορεί να υποστηρίξει τη διδασκαλία και εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε όλους τους τύπους σχολείων στη Διασπορά!

Μάθετε περισσότερα
Image Description

Γονείς

Οι εφαρμογές Staellinika έχουν σχεδιαστεί ώστε να διευκολύνουν την ουσιαστική γονεϊκή εμπλοκή στη μαθησιακή διαδικασία. Οι γονείς μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους και να παρακολουθούν την πρόοδό τους, μαθαίνοντας και οι ίδιοι!

Μάθετε περισσότερα
Image Description

Εφαρμογές για μεμονωμένους χρήστες & γονείς

Κατεβάστε τις εφαρμογές μας για συσκευές iOS από το App Store. Η εφαρμογή για μαθητές προσχολικής ηλικίας σε συσκευές Android θα είναι διαθέσιμες σύντομα.